11 aug. 2009

Cel mai bine imbracate vedete la Teen Choice Awards 2009!

In timp ce unele vedete au ales sa nu epateze si sa ramana la combinatiile clasice, care nu pot da gres, altele s-au incumetat sa se afiseze in hainute - sa zicem, oarecum nepotrivite pentru evenimentul la care au participat si pentru varsta lor.

Departe de noi gandul sa fim rautaciosi in mod gratuit, insa Britney Spears in rochita mini cu sclipici facea nota discordanta cu restul celebritatilor prezente la Teen Choice Awards. Chiar daca s-a vopsit blonda la loc, tot nu se justifica tinuta - potrivita mai degraba pentru discoteca - mai ales ca are 28 de ani si doi copii acasa. De picioarele si mainile grasute nu mai spunem nimic! Britney insasi parea stinghera si nu s-a simtit tocmai bine in fata camerelor foto, dovada fiind si zambetul chinuit si pozitia nefireasca adoptata.

In schimb, lui Miley i-a venit de minune fustita mini, neagra, la fel de stralucitoare ca si rochia lui Britney, asortata la un top alb si pantofi negri cu toc inalt si accesorizata cu o curea, multe bratari si coliere, inele si cercei, pe deasupra! Cam multe bijuterii pentru gustul unora, dar e adolescenta, ce mai incolo si incoace, o sa aiba timp destul peste 10 ani sa se imbrace in taior si fusta creion!

Niciun comentariu: