27 sept. 2009

5 motive pentru a o iubi pe Kristen Stewart

# Vointa-tare. În cazul acesta, Kristen Stewart.Are o vointa puternica şi axata pe convingerile ei. Această atitudine răcoritoare o face pe Stewart, un model incredibil in rolul de femei din întreaga lume. Ea ne arată cum să fim puternice, cum să stam la sol, şi niciodată sa nu regretam valorile personale.

# Prosti. Suntem cu toţii prosti în modul nostru propriu; dacă suntem clovni in clasa ne putem referi la toate:Stewart, din acest motiv. Indiferent dacă ea este de “varza”in glumele din interviuri sau scapa trofeele la spectacole, Stewart nu se teme niciodată de stralucirile sale interioare, prin care este într-adevăr spectaculoasa.
# Inteligente. Fiind inteligent este atât de răcoros,iar mesajul nu este afişat suficient la Hollywood. Ori de câte ori Stewart are o şansă sta mereu de vorba despre cărţile ei preferate şi ceea ce ea este în prezent.
# Delicate. Stewart este dedicata la ambarcaţiunile ei şi este uimitor de a o vedea cum se descrie ea în caracter pe marele ecrane. Nu numai că ea va readuce familiei Swan iu
birea Bellei la viaţă, în această vară trecuta decat in filmul in care joaca ca fiind Joan Jett între iubirea dintre Părinţi. Activitatea sa este ireproşabilă şi se datorează faptului că ea petrece ore pentru pregătirea şi dedicand timpul ambarcaţiunilor.
# Bella Swan. Să fim sinceri, ne place Kristen Stewart, pur şi simplu pentru că ea este cea mai buna versiune a Bella Swan ce ne puteam imagina.Aducerea Bellei la viaţă a fost o sarcină descurajantă, dar Stewart a făcut-o cu graţie, pasiune, şi perfecţiunea.

Niciun comentariu: