5 sept. 2009

Superseria Twilight continua


Pe data de 18-08-2009 a aparut cel de-al patrulea episod din serie....este vorba despre nimeni alta decat....Rachel Lefevre.



Curiozitati de pe platouri

Chiar daca nu a devenit celebra ca si colegii ei din "Twilight",Rachel este cea mai comentata actrita in acest moment.BRAVO este pe faza,iar acum fanii au ocazia de a descoperi noutati despre actrita sau despre motivul ptr care nu va mai juca in continuarea acestei pelicule.

1.Este adevarat ca producatorii au decis sa fii schimbata in "Eclipsa"?De ce s-a ajuns la aceasta situatie?

Exista un conflict deschis cu producatorii filmului,din cauza unor oferte pe care le-as fi acceptat si care s-ar suprapune cu filmarile la urmatoarele filme din seria "Twilight".Iar producatorilor nu le-a convenit aceasta situatie,asa ca au decis inlocuirea mea cu actrita Bryce Dallas Howard.

2.Se aude ca filmarile unor scene finale s-au facut la inceput.Este adevarat?

Sigur.Filmarile ptr "Twilight" nu s-au facut scena cu scena,asa cum erau in carte.Am filmat mai intai finalul,scena din sala oglinzilor si apoi celelalte.Eu am avut mai putine sene pe care le-am filmat repede.

3.Se aude ca te intelegi foarte bine cu unii colegi de pe platourile de filmare.Care sunt acestia?
Aldin
Sunt prietena foarte buna cu Ashley Greene(Alice),Kellan Lutz(Emmet) si Edi Gathegi(Laurent).Cu ei m-am inteles foarte bine si ne-am imprietenit la catarama.


Iubire

Daca in "Twilight" este indragostita de partenerul ei de peregrinari,James,in viata de toate zilele actrita are o relatie de un an.Iubitul ei se numeste Jamie Thomas King,este actor si a jucat in serialul "Dinastia Tudorilor",unde l-a interpretat pe Thomas Wayt.Cei doi se iubesc de ceva vreme si cunoscutii spun ca se vor casatori in curand,probabil in secret,departe de ochii indiscreti ai presei.

Cariera

Motivul ptr care interpreta Victoriei a fost indepartata de distributie a fost ca avea si alte proiecte in timp e filma ptr continuarea de la "Twilight".Actrita are agenda incarcata pana anul viitor,cand va juca in "Barney's Version",o drama in carva avea partener pe Dustin Hoffman.Si tot anul acesta are in proiect sa apara in doua thrillere "Casino Jack" si "Web Cam",dupa ce a terminat de filmat ptr "The Pool Boys",o comedie cu Tom Arnold.Dupa cum vedeti,actrita nu se plange de oferte,asa ca o duce bine.

Niciun comentariu: