30 sept. 2009

Superseria Twilight, episodul 7


In nr 20 al revistei BRAVO,continua superseria Twilight cu Jackson Rathbone interpretul lui Jasper Hale

Curiozitati de pe platouri

1.S-a spus ca ai format un cuplu cu Ashley Green,colega ta din .Este adevarat?
In mare parte,da.Suntem colegi,si in filmul despre vampiri formam un cuplu bine sudat.Iar in viata de toate zilele suntem foarte buni prieteni.Acesta este adevarul.
2.Vom auzi melodii de-ale trupei tale pe coloana sonora din "New Moon"?
Trupa se numeste "100Monkeys"si,deocamdata nu stim daca se va intampla acest lucru.Daca vor fi folosite piesele noastre pe coloana sonora,veti afla la momentul potrivit.Deocamdata,vrem sa lansam primul album.
3.Rolul tau va creste in intensitate de la un film la altul?
Cei care au citit cartile stiu acest lucru.Nu pot sa va spun mai multe amanunte,dar personajul meu va avea multe de facut in viitoarele filme,deci fiti cu ochii pe "New Moon" si "Eclipsa".


Iubire

Nu se stie mai nimic de o iubita oficiala,insa are foarte multi prieteni buni.Cu Nikki Red si Cam Gigandet s-a cunoscut cand filmau ptr.
si au ramas buni prieteni,iar cu Ben Graupner este coleg de apartament si canta intr-o trupa.S-a spus ca a fost iubitul lui Ashley Green,insa daca e adevarat,atunci cei doi s-au despartit.


Cariera

La 20 de ani a obtinut primul sau rol,ca mai apoi sa apara in tot felul de filme si seriale.Dupa un rol de
,primeste un rol important in serialul "Beautiful People".In 2008devine cunoscut datorita peliculei "Twilight",iar de atunci are programul foarte incarcat.A terminat filmariule ptr pelicula"Hurt",joaca in continuarile de la "Twilight",ce apar anul acesta si anul viitor,si are agenda incarcata pana in 2011 cand va juca un rol principal in "Grilfriend".Pana atunci va mai aparea "The Last Airbender" si in alte cateva pelicule.




Niciun comentariu: