1 ian. 2010

10 motive sa-l iubesti pe Jacob Black



Desigur,toata lumea il iubeste pe Jacob Black dar acum va dau 10 motive pentru a-l iubi si mai mult..::
1.Edward Cullen este mult prea PROMOVAT
O fi el vampir super dragut,vegetarian si indragostit lulea de o muritoare,dar hey!Jacob face eforturi considerabile,iar el nu te-ar condamna niciodata la o viata interminabila.
2.Nu te pune in PERICOL
Ok,s-ar putea sa reactioneze un pic violent atunci cand se enerveaza,dar cu sigurantase poate controla.Iar prietenii lui varcolacii nu si-ar dori niciodata sa te manance de vie,asa cum ar face-o absolut toate cunostintele lui Edward Cullen.Are rost sa traiesti cu teama ca un vampir te-ar putea ataca in somn,insetat de mirosul sangelui tau?
3.E inuman de PUTERNIC!
Chiar daca Edward este puternic si cu abilitati speciale,si Jacob poate comunica cu ajutorul mintii,plus ca are o forta incredibila la doar 16 ani.Tare,nu??
4.Omul chiar MANANCA
Nu ar fi interesant ca iubitul tau sa te scoata la cina si sa poata manca si el ceva,nu doar sa se holbeze la tine?Jacob ar putea face asta,spre deosebire de Edward..
5.E VIU!
Iti dai seama ce invidioase ar fi prietenele tale sa vada ce iubit ti-ai tras?HOT,si la propriu,si la figurat,extrem de aratos si viu,spre deosebire de fata palida si rece a vampirului mort de cateva sute de ani!
6.Umbla mai tot timpul DEZBRACAT!
Cine nu s-ar mandri cu asa un corp?Nu ti-ar placea ca toate fetele sa priveasca cu jind la iubitul tau?La urma urmei tipul are cel mai ravnit corp de la Holliwood si e ravnit de jumatate din planeta!
7.Merge la SALA!
Jacob se straduieste din rasputeri sa devina un barbat si de aceea isi lucreaza intens corpul,spre deosebire de Edward.
8.Nu te-ar lasa niciodata in MIJLOCUL PADURII
Chiar daca ar vrea sa va despartiti,Jacob nu te-ar lasa niciodata in mijlocul padurii,singua,unde exista o groaza de ciudatenii.
9.Apara OAMENII
Spre deosebire de majoritatea vampirilor,care nu vor decat sange,Jacob si varcolacii lui incearca sa ne apere de ei.
10.Te poate SALVA daca te-ai blocat in NAMETI!
Sa presupunem ca ai ramas blocata in nameti din cauza furtuni de zapada.Cu siguranta temperatura coprului lui Jacob te-ar ajuta sa supravietuiesti,spre deosebire de Cullen care are temperatura corpului sub zero grade...

SURSA:

Un comentariu:

Anonim spunea...

SUPER.....ADEVARUL E CA SI MIE IMI PLACE MULT MAI MULT JACOB BLACK.....AS VREA SA SE SCRIE SI NISTE FANFICURI POZITIVE CU EL......
SPER CA STEPHENIE MEYER SA SCRIE SI POVESTEA LUI JACOB INTR-UN VIITOR ROMAN.....TU CE CREZI?
IN "ZORI DE ZI" POVESTEA LUI NU PREA SE TERMINA CINE STIE CE.....