30 iun. 2010

Ashley vrea sa candideze pentru Wonder Woman.

The Twilight Saga Eclipse Antwerp Premiere - June 29

Cum Megan Fox a fost defavorizata de pe ecrane alti tineri sunt pe cale sa primeasca roluri majore.Vorbim de Ashley Greene.Actrita care a inceput timid in "Twilight" vaneaza pentru un rol intr-o superproductie care o pune pe prima lista pentru prima data.

Proiectul "Wonder Woman" continua sa primeasca candidati.Ultima care si-a emis cererea de participare este Jennifer Love Hewitt.Actrita este in forma,nimeni nu poate nega.Si in plus are mai mult timp acum dupa ce seria "Mesaje de dincolo" nu mai este reinnoita.

Este mai in forma si ca actrita Ashley Greene,Alice Cullen din Twilight Saga.Am putut vedea performantele ei in thrillere sau filme de groaza de categoria B.De asemenea ar putea face un alt thriller:"Aparitia".D e asemenea recent a avut sansa la rolul din "Scream 4" dar a fost respinsa in favoarea lui Emma Roberts.

Acum numele sau apare ca un posibil candidat pentru rolul din "Wonder Woman".

In prezent Ashley Greene ajunge prin cinema cu premiera "Eclipse",cea dea treia parte a seriei "Twilight",cu Robert Pattinson,Kristen Stewart si Taylor Lautner in frunte,si gata sa inceapa filmarile la "Breaking Dawn" cu regizorul Bill Condon.

Traducere personala de pe LNM.

Niciun comentariu: