25 iun. 2010

Ficuri Twilight


Hey!sunt diana,probabil ca majoritatea ma cunosc deja.Deci eu o sa public ficuri noi,dar si continuari.Daca vreti sa va public ficul sau o continuare trimiteti-o la adresa de email: yo_bebelusha2002@yahoo.com
Ficurile sunt in ordinea cum l-am primit.Deci sa incep:

BBi scrie ficul:Miracle of loves

Rezumat:Sa pierzi pe cel pe care il iubeste e greu, raman amintiri dureroase imprimate in mintea ta si te fac sa actionezi bizar. Cand pierzi pe cineva, doar pt ca a venit timpul ca ei sa plece, te doare, dar in timp te vindeci. Cand cineva te paraseste doar pt ca iti vrea tie binele si pt a te proteja, esti trist dar totodata te simti iubit deoarece ei sunt dispusi sa faca orice, doar pt binele tau. Dar cand persoana pe care o iubesti cel mai mult, iti spune ca el nu simte aceleasi sentimente, te raneste, iti sfarama sufletul si te lasa goala, parasita. Un nimeni neacceptat si nevrut de restu`. Un nimeni, care va iubi mereu. Numele meu este Isabella-Marie Swan, si am fost distrusa.

primele 24 de cap,le gasiti AICI


BBi si Andutza scriu :Summer love

Rezumat :Prima parte: Noi suntem surorile Morgan.

Eu sunt Bianca Morgan, desi prefer sa-mi spui BiBi. O tipa de 16 ani, neimpliniti, satena cu suvite/reflexii blonde, ochii verzi, inalta. Despre mine ce as putea sa va mai spun? Ahh, da, mai am o sora mai mare, Anda. Este cea mai buna prietena a mea, bineinteles. Eu, ador muzica, literatura, dar mai ales romanele de dragoste. Imi place sa ma detasez de lume, prin scris, ce-I drept ca sora mea, dar si prin distractie, asta insemnand club, baieti, bautura si muzica.Eu si sis`u meu suntem the` best, cum se spune. Suntem rebele, nebune, ce mai ne place viata. Totusi, chiar daca eu o urmez pe sor`mea, in toate draciile, ca mna, ii sunt aproape la bine si rau, toata lumea imi zice ca am pastrat in mine copilaria si iubirea. Ehh, prostii d`astea, adica.. bun le dau dreptate, pun prea multa ‘iubire’ in unele chestii, si sunt cam copilaroasa.. dar eu tot ca sor`mea sunt/fac.Despre parintii nostril, din punctul meu de vedere, suntem norocoase. Inafara de faptul ca ne fac capul varza cand incep cu predicile, ca iar i-am facut ‘de rusine’, pe naiba, dupa ce ca le facem si reclama, in fine. In fiecare vara si iarna, ne trimit in tabara. Cica e pt binele nostru, educatie, bla bla.. hai ma lasi`! Pana acum am mers in strainatate. E misto, am aparut si prin ziarele de pe acolo, dar anul asta, am hotarat sa mergem la mare. Am mers cand eram mai mici, doar Anduta tine minte, eu avem un anisor. Inocenta de mine. Oricum, las abureala asta, ma descoperiti voi pe parcurs.

Un secret va dezvalui, vara asta se anunta a fi HOT.

Anda Morgan.Despre mine pot sa spun ca imi urasc numele si de aceea spun tuturor ca ma numesc Iris.Singurii care imi spun Andutza sunt parintii si sora mea[Bianca]…Sunt o tipa bruneta(cu parul pana la umeri) si cu ochii caprui. Imi place sa am grija de mine, desii uneori ma enerveaza orice are legatura cu viata asta. Singura care reuseste sa ma imbuneze si sa ma ajute sa trec mai departe e sora mea, Bia, care este cea mai buna prietena a mea.Ne certam foarte rar, si niciodata nu am depasit recordul de o saptamana nevorbita. Imi place sa ma distrez, dar de asemenea in momentele triste scriu.Intr-adevar parintii nostrii sunt foarte bogati si din cauza asta ne tarasc la intalniri… alea alea… chestii de pe vremea lu` bunica… dar eu si Bia avem viata noastra. Nu a fost intalnire care sa nu se termine cu multe poze de prima pagina.”Iar ne-ati facut familia de rusine…De trei generati am incercat sa ne pastram integritatea si voi ce faceti?” ne zice mama de fiecare data… De parca noua ne pasa… E fain… avem servitori si alea alea doar viata e frumoasa! Si noroc ca sor`mea e alaturi de mine… Ca daca nu… As fi murit intr-un spital de nebuni cu siguranta.Partea buna e ca in fiecare vara ne trimit in tabara…. Banuiesc ca sa scape putin de tampeniile ce le facem… De fiecare data am ales strainatatea, dar vara asta atat eu cat si Bia am ales Marea Neagra… Am simtit ca vara asta tre` sa fie mai calma…. dar in acelasi timp sa fie una hot.Pot spune ca sunt o fata destul de echilibrata. Desii imi place sa ma distrez si sa beau pana nu mai stiu de mine(sau pana cand sor`mea ma i-a acasa), am si chestii normale. Imi place sa citesc(romanele de dragoste stau sa cada din biblioteca),imi place sa dansez(parintii mau dat se mica la dans de societate) dar imi place sa scriu…. orice… Imi plac plimbarile in aer liber, sau in ploaie…. desii in loc de “perechea ideala” se afla sor`mea…

Despre NOI.

Adoram shopping-ul, dar nu suntem nebune. Doamne fereste! Dar spatiile inchise, ihh, le uram. Daca vedem ceva luam, si iesim. Sigur o poarta una dintre noi, dar nu stam mai mult de 30 de minute intr-un magazin. Ne consultam in materie de moda, make-up, baietii.. intotdeauna tinem cont de parerea celeilalte. Suferinta? Durere? Prostii. Nu am aflat niciodata cum e. Baietii, ne-au stat la picioare. Dragoste? Never. Ei au crezut ca e ceva, dar totu-I un joc, viata nu-I dreapta, .. pentru ei. Daca ne-am dedicat trup si suflet pt cineva? Niciodata, poate pt ceva. Chiar daca parintii spun ca suntem cam.. duse, suntem eleve de nota 10, toti profii ne lauda,.. Premii? Pff, cred ca glumesti. Locurile 1 sunt ale noastre, pluss Miss-urile. Camere separate? Nu am putea trai asa. De cand ne stim, am impartit aceiasi camera, si acelasi pat. Dar.. nu va imaginati ca avem camera plina de postere, tampenii, ca toate fetele. E simpla, ce-I drept in mai multe culori, dar clasica. Prieteni? Garla. Din pacate, falsi. Ca mna, popularitatea si banii domina, in ziua de azi. Farsele, sunt subiectul zilei. Le adooram. Parintii incearca sa ne opreasca, la la la.. oricum noi ne luam apararea, si pana la urma ne scoatem. Sac. Dusmani? Ha, peste tot. Cel putin in randul fetelor, se dau ele bine pe langa noi, dar stim ca ne barfesc pe la colturi.

Trecem cu capul sus, zambetu`pe buze, si atata timp cat suntem impreuna, trecem peste orice.

Eu sunt Darius Coza. Unul dintre fratii Coza. Exact, a-ti ghicit, suntem doi. Eu si Radu. Eu sunt ala mai micu`, logic.. Deci, sunt inalt, paru`.. hmm, cret saten si enervant la maxim, si ochii de un albastru-marin, dupa care toate fetele mor. De ce mor? Pt ca fratii Coza sunt ce-i mai ravniti din toata scoala. Ne place viata. Bem, futem, ne distram. La 17 ani, ce-mi trebe mai mult? Faima, bani, femei si alcool.. si sa nu uitam de fum.

etele? Pt mine, sunt o simpla distractie. Da`le dracu`. Nu merita. Toate-s curve, m-am saturat. Tepe peste tepe. Viata-i de cacat.Iubire, Dragoste, Suflet, Zambete? Poate toate fortate. Parinti, familie, prieteni? Niciodata. Parintii sunt departe, prin tari straine, ca de obicei, lasandu-ne pe noi in urma, ca doi prosti. Il citez pe tata “Las` baieti, sunteti mari d-acum. Ce aveti de gand sa faceti? Luati-va viata in brate.”Mda.. numai tampenii. Scuteste-ma. Prieteni, mda.. doar unul. Cine credeti? Da.. 100 de puncte! Fratimiu. (ironic, ca de obicei) In rest numai copii si falsuri.

Viata-i de cacat. Am dat multe rateuri, dar pe cealalalta parte, am descoperit lucruri pe care nu le-as fi banuit. Acel incident, inca ma bantuie, inca ma schimba, ma macina pe dinauntru. E o tampenie. Acum 3 ani, la o varsta a copilariei, cand zambeam cu drag, cand simteam primii fiori ai dragostei, m-a lovit. Ce si cum? Nu va spun. Totu-i in mine. Nimeni nu ma va schimba. I-am distrus pe toti, am plecat, i-am lasat sa inteleaga ce vor. Mama, Radu, chiar si tata m-au primit inapoi, dar eu? Eu, nu ma recunosc. Numai sunt copilu` ala bun, de nota 10, ‘tocilaru`’. E undeva in trecut. Acum e bad-boyul scolii, alaturi de fratele lui.Ce ador? Noptile fierbinti, nu de dragoste, doar sex. Pur si simplu. Cluburile, animatoarele, toate tarfele de la scoala care se dau bine pe langa mine, bautura–in special tequila- si tigari/trebucuri.. chiar si droguri, mai rar si slabe.. Viata merge inainte. Asta-s eu, un tip, lovit de viata. Darius Coza.

Radu Coza. Nu incep ca fetitele ca sunt asa si pe dincolo. Am 19 ani si am tot ce vreau de la viata! Sunt brunet si niciodata nu plec de acasa neintins (de parca as fi fata). Ochii mei isi schimba culoarea… cand verzi cand albastrii… depinde de anotimp. Toata lumea a auzit de mine si de fratimiu Darius. Suntem beleaua scolii. Vizitam biroul directoarei zilnic.. Nu ca nu ne`ar convenii.. E o femeie atat de buna… si poarta niste fuste atat de sexy… ajunge!… La capitolul fete amandoi stam perfect: o fata pe zi. Fata… ce prostii zic… Tarfa… ca in afara de sex nu vor altceva..Am avut si eu o “dragoste”… si odata cu ea am cunoscut placerile vietii, dar ea a dat cu piciorul la tot! Si de atunci am devenit Bad boy. A trebuit sa il astept pe Darius.. fratimiu, pentru ca si el a patit la fel, si de atunci suntem cei mai indrestructibili si cei mai afemeiati baieti din scoala. Nu pot sa spun ca nu ma mai gandesc la ea… Asta ar insemna sa mint. Dar… incerc sa trec peste si sa ma trezesc cu zambetul pe buze.. cel putin de dragu lu Darius. El trebuie sa vada ca sunt puternic… Ca sa fie si el la fel…. Eu sunt modelul lui… eu trebuie sa rezist ca el sa reziste… D-asta suntem atat de buni!Desii in adancul sufletului eu nu sunt asa, nu mai vreau sa sufar. Si nu mai vreau ca el sa sufere. In primul rand el, apoi eu. Tot ce fac o fac pentru ca imi pasa de el si bineinteles de mine. Am avut si parti bune… De exp.cand stateam amandoi si el canta la chitara si eu cu vocea… noaptea.. in curtea din spate… dar acea chestie impreuna cu multe altele sunt ingropate pe veci.

Despre NOI.

Hmm, ce am putea spune? Am fost rasfatati de mici, dar nu ni s-a urcat la cap. Pe parinti ii tratam cu respect. La scoala, inafara de faptul ca directa sexy ne cheama la ea in fiecare zii, 9 si 10 sunt nelipsitit din catalog. Fetele? La degetul mic.. sex, sex si iar sex. Unde? Pff` daca va ganditi ca la noi in camera, va inselati amarnic. Tarfele nu au ce cauta acolo. Hotel/motel scrie pe ele. Camera noastra e.. cum sa zicem, sacra. Nimeni nu intra acolo, cu exceptia verisoarei noastre, fara acordul nostru. Oricum, avem cheie, asa ca.. Hobby-uri? Muzica, la maxiiim si club, de cel putin 6 ori pe saptamana. Hainele si toate astea, sunt luate de noi.. bine nu intotdeauna, noroc cu Dana, verisoara noastra ne mai ajuta din cand in cand. In ceea ce priveste relatia frate-frate, suntem ca fetele: impartim totul.. Bine, totul in afara de partidele de sex. Adica e litera de lege,daca unul din noi a fost cu una, celalalt o lasa balta. Intradevar au fost exceptii… dar foarte rare…Pot nebunia, vara, iubirea si distractia sa atinga cote maxime? Totul se intampla intr-o simpla vara.. care se dovedeste la sfarsit a fi o vara foarte HOT si care va schimba destine. Vreti sa aflati cum, ce si de ce? Ramaneti cu noi si veti citi o poveste ce se incinge la malul marii, si continua pe culmile cele mai inalte ale muntilor!

primele 5 cap,le gasiti AICI


Anduta scrie ficul :Visul

Rezumat : Diana este o fata comuna,dintr-un mic orasel,iar Kars este baiatul din Londra,misterios si incredibil de atragator.El se muta in acest orasel impreuna cu alti 4 frati:Ingrid,Noriss,Patrick si Rox din motive personale(o sa le aflati pe parcurs) si acolo o cunoaste pe EA. Ce se va intampla cu ei doi?Cate piedici au de trecut?Cate minciuni sunt la mijloc si ce va face Diana cand va afla adevarul despre ei,ramane de vazut.

primele 6 cap,le gasitit AICI


BBi traduce :Miami Twice,primele 2 cap le gasiti AICI


Niko scrie ficul:Viata pe tocuri

Rezumat :Cassie Holmes,o tanara de doua zeci de ani,o tanara orfana care ajunge in mainile unui necunoscut,Matt.De la varsta de 16 ani a facut numai ce i-a zis el.Si-a inceput “cariera” intr-un bar,dansand la bara,cu frica de a nu fi iar maltratata de el.La varsta majoratului,varsta pana la care nu se atinsese de ea.Ordinele ii erau stricte si dure,fara niciun pic de mila care trebuiau respectate,pentru ca acest tip isi tine promisiunile legate de moarte.De la cei 18 ani,a facut-o “cadou” multor persoane,care s-au jucat cu ea,au manipulat-o,dar niciodata nu au aparat-o.Nu are nicio prietena,este pe cont propiu,asta pana cand destinul o aduce in mainile lui. Ce se va intampla cu viata ei?Isi va gasi oare familia?Veti afla numai daca veti citi Viata pe tocuri-o fata obligata sa se prostitueze.Cu tot respectul s-ar putea sa considerati o poveste foarte indecenta si nu o recomand persoanelor sub 12-13 ani…pentru ca s-ar putea sa fie foarte dureroasa.

primele 6 cap,le gasiti AICI


Ioana scrie ficul :Confession of a teen Hollywood star

Rezumat:In acest fic actiunea se plaseaza in Los Angeles ( initial in Anglia), unde Anne Marie Evans isi incepe studiile la Facultatea de actorie, arta dramatica fiind dintotdeauna cea mai mare pasiune a ei. Are parte de o viata obisnuita pana cand vine vacanta de vara. “Tema de vacanta” era sa joace intr-un film. Atunci, Anna isi angajeaza un impresar, o prietena buna de-a ei Heidi, iar aceasta ii gaseste un rol cunoscut si foarte interesant. Nu va voi spune daca Anna ia rolul sau nu in schimb… Anna isi va gasi iubirea, prima oara in timpul facultatii iar a doua oare intr-un coleg de filmari. Amandoua sunt celebritati si va spun de pe acum ca nu este genul de fic in care o fata normala se indragosteste de Robert Pattinson pentru ca el nu are nici o legatura )

Revenind, ficul este despre cum Anna invata sa traiasca ca o tanara celebritate.

primul cap il gasiti AICI


DyDy scrie ficul : Love Games

Rezumat:Bella e o fata “normala”, Edward un adolescent hot si talentat...Vor avea parte de multe peripetii pt a-si desta sentimentele dar totul se va termina cu bn...va promit k o sa incerc sa raman la un happy-end…Toti sunt oameni si..mai multe o sa aflati citind...So the time will speak…for me!

primele 6 cap,le gasiti AICI


Beatrice22 scrie ficul :Invata-ma sa iubesc

Rezumat :Bella este fiica rebela si imposibila a serifului din Forks, Charlie Swan, care nu reuseste sa se tina departe de belele. Nimeni nu stie insa, ca sub aceasta masca a unei fete rebele de 20 de ani, se ascunde un secret dureros…Edward este profesorul nou de literatura al liceului din Forks, venit din Seattle, cu propriile lui temeri si secrete. Va fi oare atras si el in viata anturajelor negative de catre Bella, sau o va putea schimba si salva de la o viata de suferinta? Va putea sta departe de tentatii?

primele 4 cap le gasitit AICI


Anne-Marie scrie ficul :Eternal love

Rezumat :Isabella Swan,o adolescenta cu chef de viata cat 50 de persoane,locuieste in Phoenix cu mama ei,proaspat casatorita.Deoarece crede ca ii incurca pe cei doi porumbei,Bella decide ca e timpul sa se mute in Forks,cu tatal ei.Aici il va cunoaste pe Edward Cullen(pe care il va uri la inceput),si dupa o serie de intamplari bizarre isi da seama ca acesta ascunde un secret teribil.Si asa si este,Edward este vampire si este indragostit la nebunie de Bella,darn u vrea sa recunoasca,cat si de sangele ei.Dar dintr-o gluma,cei doi vor ajunge sa fie impreuna.Crezand ca Bella ii pune in pericol familia si secretul,Rosalie,cumnata lui Edward va intervene intre ei si ii va desparti. Oare cei doi vor mai reusi sa fie impreuna?Distanta si timpul vor reusi sa rupa conexiunea dintre ei?Veti afla daca cititi “Eternal love”

primele 4 cap,le gasiti AICI



Anne-Marie cu ficul :I’m far,but still close to you

Rezumat: Intr-un orasel in care banii si puterea conduc,iubirea adevarata nu are nicio sansa,sau daca are,intampina multe obstacole.Asa se intampla si cu Isabella Marie Swan,fiica primarului orasului Forks,Charlie.Aceasta a facut teribila greseala,cum spune tatal sau,de a se indragosti de un baiat sarac.Satul de modul in care il trateaza Charlie,iubitul Bellei,Edward Cullen va pleca cu bursa la o facultate din Berlin.

Vor reusi cei doi sa mai fie vreodata impreuna?Ce se va intampla cand trecutul sumbru al Bellei va reveni,treptat,treptat,in viata ei?
primele 8 cap,le gasiti AICI


Nik scrie ficul :Love can heal any around

Rezumat:Bella este o fata de 17 ani din LA. Parintii ei sunt foarte bogati, tatal ei este agent FBI iar mama sa un arhitect renumit. Intrucat este mai mult singura acasa Bella este o fata rebela si rasfatata care o tine din petrecere in petrecere. Asta pana cand tatal ei o gaseste la o petrecere drogata si drept pedeapsa o trimite la matusa ei din Forks.Dar aici viata ii va rezerva o surpriza. Il va cunoaste pe Edward si acesta va ajunge sa topeasca inima “Printesei de gheata”. Dar ce se va intampla cand umbrele trecutului o urmaresc?? Cand secretul sau nu o va lasa asa fie fericita?

primele 8 cap le gasiti AICI


Nicoleta scrie ficul :Un suflet chinuit

Rezumat :Cat despre fic este vorba despre Bella .foarte diferita de cea pe care o stiti pana acum,este o fata careia ii place sa fie mai presus de tot..insa…ca orcine ..are si ea defectele ei..si secretele ei..toti avem nu???oricat de duri parem pana la urma sentimentele ne coplesesc….

Primele 28 de cap,le gasiti AICI



Nicoleta scrie ficul :Tringhiul dragostei

Rezumat :Ei bine,totul a inceput cand Edward a parasit-o pe Bella(Nota:toti sunt vampiri) .Doi ani de suferinta,de chinuri,de umilinta,incat cand clasa a 11 s-a sfarsit a plecat in Phoenix la mama ei.(Renne)
Se intoarce complet schimbata.Vechea Bella a murit pentru a o naste pe cea noua.
Dar ce se va intampla ca Edward se va intoarce cu toata familia in Forks plus Tanya de gatul lui.Ce se va intampla cand o vede pe Bella cea noua,cea cu sufletul de gheata!Cea care candva ii iubea pe Culleni acum ii uraste ?
De unde vine Heidi Klum?ei bine aceasta este noua Bella.Va putea Edward sa le recupereze pe amandoua?
Ei bine ve-ti afla citind.
PS:o sa vedeti ca in cap 1.sunt multe descrise,v-am spus a inceput ca un one shot.
ps2.nu voi avea mila de Culleni.

Primele 8 cap,le gasiti AICI


Nicoleta cu Love is so bizzare

Rezumat: Bella este tipul de fata fata indiferenta cu nasul pe sus,increzuta,prea mult indiferenta,are acel comportament ”Cum ca nu ma intereseaza parerea ta” ,ea vine tocmi din insoritul Foenix probabil va intrebati cum a aterizat tocmai in ploiosul Forks..ei bine comportamnetul ei a adus-o pana aici.Emmet este cel de-al doilea subiect al povestii,el este unul dintre cei 3 crai sau afemeiati (cum vreti voi)insa este foarte rusinat pentru ca este singurul dintre fratii lui (Edward si Jasper)care este singur..va dati seama ce jignire este adusa la persoana lui .Insa cand Bella ajunge in campus..ce va face Emm…sau sa spun mai bine ce vor face Em si Edward pentru ca la amandoi li se aprind calcaiele dupa ea.La Em este mai simplu insa saracul Ed este intr-o maare dilema.

Primele 8 cap,le gasiti aici


Nicoleta cu ficul :Corazon de angelo

Rezumat :Marie personajul principal,este o fata cu parintii cei mai bogati din lume,acei parintii pe care nimeni nu si-ar dorii sa-i aiba,ea a fost un accident in viata lor.Tatal ei este judecator ,iar mama ei este sotie de judecator si putreda de bogata dupa ce a mostenit averea tatalui ei.Cu toti banii din lume Marie este nefericita,de fiecare data cand se intragosteste ,trebuie sa fie de un baiat bogat,astfel mama ei intervenea de fiecare data. Insa cand intalneste dragostea ,insa aceasta o ocoleste si e pe punctul de a lua o decizie finala, va supravietui ea fara dragoste sau va lasa loc in inima ei pentru o noua iubire?

Primele 12 cap,le gasiti AICI



Nicoleta cu Crissa scriu ficul :Destertul singuratatii

Rezumat : Dupa moartea parintilor sai si a lui Phill, Bella intra in depresii tot mai grave. Nimic nu o poate aduce la normal, viata sa devine intunecata si rece…optimismul, fericirea,dorinta de a trai viata la maxim, o data cu aceea oroare totul dispare din viata ei, devine ca o umbra, un suflet chinuit ce se zbate in adancul sau, inauntru corpului secatuit de viata. Imaginea parintilor ei este ca o lama ascutita ce ii taie fiecare particica din corp, un corp plin de rani, rani ce vor ramane intotdeauna inauntrul ei sangerand abundent, o carne vie….ramanand singura in acel apartament pustiu, fara sa auda vocea mamei sale, strigatele lui Charlie, rasul plin de viata a lui Phill, o va face sa sufere din ce in ce mai mult, pana va hotara ca aceasta viata nu e cea pe care si-o doreste, visele, amintirile, absolut tot, hotaraste sa lase in urma, va incerca sa isi reia viata, asa cum este, chiar daca amintirile vi inca ii mai bantuie mintea, totusi stia ca ea nu isi va reveni. Se va muta in Forks, la vechea casa a tatalui ei, dar oare ce se va intampla cand va ajunge acolo? Misteriosul Edward Cullen va avea o sansa sa ii dezghete inima? Iar daca”da”, cum va reactiona Bella la aflarea adevarului despre familia lui si ce va face Edward dupa toate aceste lucruri? Dar Bella, va putea sa treaca si peste cuvintele lui Edward? Va mai avea destule lacrimi, iar amintirile o vor chinui din nou?Nu o vom uita nici pe Victoria, care ii va shimba viata complet Bellei, o va putea salva Edward? Vor ajunge pana la urma impreuna si fericiti? Asta veti afla doar daca veti continua sa cititi “Desertul singuratatii”…

Primele 5 cap,le gasiti AICI


Alexandra scrie ficul :You belong with me

Rezumat : Bella tocmai a terminat liceul si e in cautare de o slujba. Ea ajunge sa lucreze ca secretara in firma de avocatura a lui Carlisle. Acolo ea il va cunoaste pe Edward si vor deveni buni prieteni. Pe parcurs Bella se indragosteste de seful ei Edward, dar ii e teama sa-I marturiseasca acest lucru deoarece ea considera ca nu este o fata tocmai frumoasa. Ceea ce nu stie Bella, este ca si Edward s-a indragostit de ea. Oare isi vor face ei curaj sa-si marturiseasca sentimentele sau se vor iubi in tacere?

Primele 6 cap,le gasiti AICI


Alexandra scrie ficul :Twilight rebels

Rezumat : Bella si Edward se cunosc la liceul “Elite Way School”. La inceput, ei nu prea se inteleg, chiar cred ca se urasc. Dar cand prietenii lor si un joc nevinovat, aparent, intervin in vietile lor, totul i-a o intorsatura la 180 de grade, iar intre ei, totul se schimba. Se va schimba in bine sau in rau? Asta ramane de vazut.

Primele 18 cap,le gasesiti AICI


Madalyna scrie ficul :Ceea ce nu poti ignora

Rezumat : Totul incepe de la Bella care lucreaza la liceul din Forks ca profesoara,are cosmaruri in fiecare noapte de cand el a plecat impreuna cu familia lui,lasand-o fara protectia cu care era obisnuita.Ea are o viata normala,este umana.Dar ceva se intampla,dupa atata timp cat a suferit si inca sufera,ea primeste o veste de la familia de vampiri pe care o iubeste atat de mult si careia i-a dus dorul.Va putea Bella sa faca fata la ceea ce se intampla sau va cadea intr-o prapastie?”

Primele 16 cap,le gasiti AICI


Madalyna scrie ficul Bad choise

Rezumat : Bella este umana,se muta cu tatal ei deoarece mama ei se recasatoreste si nu mai are timp de ea.Bella se simte neglijata si pleaca in Forks.Aici se intalneste cu Jacob iar intre cei doi apar scantei.Bella devine foarte apropiata de Jake si ei devin de nedespartit.Dar intr-una din zile,Bella afla ca mama si sotul acesteia au murit.La morga,ea afla ca au murit deshidratati,fara pic de sange.Jacob a insotit-o pe Bells,iar el isi da seama ce s-a intamplat.Bella incearca sa caute un raspuns la intrebarile pe care si le tot pune in legatura cu tot ce se intampla.Astfel ea se intalneste cu cel care ii schimba viata pentru totdeauna.Va putea Bella sa reziste celor ce se intampla?Va trage concluzii pripite sau va muri incercand sa afle adevarul si sa se razbune pe acel monstru?

Primele 13 cap,le gasiti AICI


Madalyna impreuna cu Rosemarry si cu Oana scriu ficul :Iff we ever meet again

Rezumat: Bella traieste in ploiosul Forks de la 14 ani,in urma mortii mamei sale.Ea in acea clipa il cunoaste pe Jacob si devin foarte buni prieteni.Actiunea insa se petrece la varsta ei de 17 ani.Jake mai are un an si absolveste dar Bella este mai mica cu un an,deci cei doi nu sunt in aceeasi clasa dar cel mai mult timp il petrec impreuna. Bella este terifiata de moartea mamei pe care nici acum nu a uitat-o si inca sufera,iar starea ei se agraveaza considerabil,dar ea nu lasa sa se vada asta.Dar ea nu mai doarme noaptea,are insomni iar cand pune geana pe geana are cosmaruri.Viata ei este un chin. jucandu-se un joc stupid bazat pe un film de.... Datorita insomniilor,pe care a incercat sa le trateze cu somnifere dar acestea nu mai sunt eficiente,ea isi petrece timpul in fata laptopului jucandu-se un joc stupid bazat pe un film de groaza.Aici intalneste un tip misterios,la fel de bun ca ea.Acestia ajung sa se cunoasca dupa cateva jocuri si actiunea se complica din acel moment.Va ramane voua sa descoperiti ce se va intampla!

Primele 3 cap,le gasiti AICI


Madalyna scrie ficul :Cand ploua

Rezumat : Ce poti sa faci atunci cand sora ta,cea mai perfecta din familie,nu mai este sanatoasa?Eu sunt grasa,mereu am fost asa.Cand eram mici,mama ne ascundea toata mancarea ce avea calorii multe,nu ne dadea sa mancam puiul tot.De cele mai multe ori ne batea,mai ales pe mine.Cand am inceput sa cresc,eu si mama nu ne-am mai inteles ca inainte,am inceput sa vad cu alti ochi lumea si intelegeam ce se intampla…Dar tot ratusca cea urata am ramas in familie.Mama a preferat-o pe sora mea,ea era cuminte,intelegenta si,cel mai important, slaba…Eu nu am fost preferata mamei,nici nu voi fi vreodata.Dar ce pot sa fac?Nu am nici macar un job,parintii mei s-au despartit iar eu stau cu tatal meu,cea mai penibila situatie…Acum imi este frica sa mai vorbesc cu cineva…am constiinta incarcata….Dar daca incerc si eu aceiasi metoda?Voi pati la fel ca ea?O voi vedea curand?

Primul cap il gasiti AICI


Geanina scrie cartea :Prima noapte fara tine

Rezumat : artea aceasta este bazata pe doua lumi: lumea imaginara si lumea reala.Locul actiunii este inLondra,la periferia cartierului Feltham.Este despre o fata pe nume Anya si vacanta ei de neuitat.Trei luni in care se vor petrece o multime de evenimente placute sau neplacute.Cartea se rezuma la iubirea dintre o persoana umana si un vampir de vita nobila,ce bantuie orasul.Dupa cele trei luni petrecute in compania tatalui mereu plecat la serviciu,al buncii ce sta in centru orasului si al vampirului Kyle,oare Anya va mai pleca din Feltham?Cum va putea ea sa reuseasca sa traiasca cu dusmanul omenirii,dar si cum se va desfasura relatia dintre cei doi,ve-ti afla in capitolele urmatoare.

Primul cap l gasit AICI


Smke scrie ficul : this can't be real

Rezumat: in ficul meu este vorba de ceva ce nu multa lume crede ca se poate intampla, este vorba despre intorsaturile pe care le ia viata si de noile reguli care se adauga acestui joc murdar. este vorba despre cum pierdera unei familii te poate face sa vezi lucuri ce le credeai imposibile, te poate face sa vezi adevarul din spatele mascaradei, pe care pana acum o credeai a fi realitate! astept comentarii, iniferent daca imispuneti ca nu va place, sau ca vreti ca si cursul ficului sa ia o alta intorsatura, sunt deschisa ideilor; si bineinteles voi primi cu draga inima (cn nu ar face’o?!) comurile pline de bunatate si admiratie fata de mine ) (sper sa nu credeti)

Primul cap il gasiti AICI


Dana traduce ficul :Amarrados

Rezumat : Antrenorul Clapp pedepseste un grup de elevi sa isi petreaca saptamana legati de glezne in perechi.Batai,rasete,plansete,si dragostea care pluteste in aer,in curand elevii vor descoperii ca nu tot sunt ceea ce par.”

Primele 21 de cap,il gasiti AICI


Adelina impreuna cu Ladyyoscrie ficul :Heroes

Rezumat : Anna si Andrew la prima vedere sunt niste adolescenti normali cu vise si aspiratii marete dar ei ascund un mare secret acela ca fiecare poseda cate o putere magica..si desi pare imposibil nu sunt singurii „ciudati” asa cum le spun oamenii.

La inceput cei 2 nu se vor suporta si vor fi indiferenti unul cu altul dar incet-incep apare o iubire pura si arzatoare.Pentru a afla mai multe Ade si Ladyyo va invita sa cititi fan fic-ul „Heroes”.O poveste palpitanta cu multe momente spectaculoase.

Primele 2 cap,le gasiti AICI


Adelina cu Ladyyo scriu ficul : Forever Yours

Rezumat: Anul 1458,Forks.Isabella Howard doreste cu ardoare sa isi aleaga singura sotul,dar este impiedicata de tatal ei Charles Howard.Isabella se indragosteste de Edward Masen,un baiat normal,in timp ce tatal acesteia vrea sa o marite cu Jacob Black,fiul baronului Billy Black.Vicontele Charles afla relatia secreta dintre Isabella si Edward si ii desparte casatorind-o de urgenta cu Jacob.Acestia vor avea o fata Mary,care la randul ei va da nastere lui Charlie Swan,iar acesta impreuna cu Renee Swan pe Isabella Marie Swan.Edward intra in posesia tronului Angliei si se intalneste cu Bella la un bal unde regele isi cauta logodnica.Cum va evolua totul..veti afla doar citind Forever Yours de Ade si Ladyyo. Din fic nu vor lipsi vampirii!

Primul cap il gasiti AICI


Adelina scrie ficul:We are…

Rezumat: Bella sufera enorm dupa moartea parintilor si rapirea fratelui ei si numai este cea care a fost inainte:vesela,sociabila..ci s-a inchis in ea.Edward se muta in Forks din New York unde a fost antrenat pentru a fi spion.Pe parcurs cei doi se indragostesc,iar Bella redevine ce a fost datorita lui

Primele 9 cap le gasiti AICI


Adelina scrie ficul :Our love is imposible

Rezumat: Bella…o simpla fata,fara prieteni si care nu stie nimic despre ea,cu exceptia numelui.La inceputul noului an scolar,primeste un coleg de camera,Edward,de care se indragosteste…si totusi ceva este ciudat la ea.

Primele 16 cap le gasiti AICI


AnNe scrie ficul : Bella s pink life

Rezumat:B ella este genul de fata care nu poate sa iasa din casa fara sa se machieze.Ea este o impatimita a shoppingului,dar ii era urat sa mearga singura la shopping mereu deoarece se plictisea.Sa nu omitem faptul ca ea este un fel de pinky girl,adorand pana la Dumnezeu si inapoi culoarea roz..In seara petrecerii de 18 ani,cad parintii ei vor venii acasa,ea va afla ca se muta in Los Angeles.Dupa ce se muta din Malibu in LA ea incepe sa isi faca prieteni.Prima care ii va fii prietena va fii Rosalie,care ii era un fel de sora geamana(aveau acelasi gusturi si aceleasi preocupari),urmatoarea este Alice si mai apoi varul ei Emmett.Intr-o seara Alice organizeaza o petrecere unde fiecare fata isi gaseste perechea.

Primele 10 cap le gasiti AICI


Deea traduce ficul:Fallen angel

Rezumat: Dupa ce a fost umilita de cei din familia Cullen si Hale atatia ani, Bella paraseste Forks si devine un fotomodel faimos. Dar acum s-a intors. Ce va crede grupul despre noua fata si ce va crede Edward despre razbunarea sa? vom vedea

Primele 17 cap le gasiti AICI


Darya impreuna cu Niko scriu ficul :Black and white

Rezumat: Ea: tocilara,fata de care toti isi bat joc. El : baiatul de cartier,golanul,tipul ravnit de toate fetele. Crezica e imposibil sa fie impreuna? Ei bine nu puteti afla decat citind Black and White.

Primele 8 cap le gasiti AICI



Darya si Niko scriu ficul: Evil is Weird

Rezumat: Vampiri,demoni,fantome,varcolaci...toate aici plus o neasteptata si ciudata poveste de dragoste.

Primele 4 cap le gasiti AICI


Darya scrie ficul :Viata de vedeta

Rezumat : Miley se muta in LA impreuna cu fratii sai. Aici ii cunoaste pe actorii din Twilight si se naste povestea de dragoste intre ea si Kellan.

le gasiti AICI

Darya scrie ficul : Stange Life

Rezumat: Maria,o vampirita,se indragosteste de unul dintre Volturi , Alec. Oare vor reusi ei sa fie impreuna desi Volturii le stau in cale?

Primele 13 cap le gasiti AICI


Darya scrie ficul :Steaua care lumineaza

Rezumat : Povestea lui Rosalie inca de cand era umana si pe parcursul celor 4 carti. Rosalie POV.

Primele 13 cap le gasiti AICI



Ale(alexandra)impreuna cu Stefy scriu ficul :Never Alone

Rezumat : ...Al si Sthep sunt cele mai bune prietene,insa pe timpul verii Al locuieste in L.A. si Sthep in Vancouver.Fetele vor cunoaste niste persoane minunate la care nu ar fi visat nicodata sa le cunoasa.Se leaga relatii si prietenii stranse..dar ce fac fetele atunci cand prieteniile devin ceva mai mult si ele nu vor sa fie ranite...

Primele 7 cap le gasiti AICI


Teodora scrie ficul :Traind intr-un glob de sticla

Rezumat : in ficul asta Bella sufera de o boala psihica din cauza ca a fost rapita de Volturi si din cauza asta este introvertita. Ei ii place sa deseneze; in loc sa scrie intr-un jurnal tot ce i se intampla, ea deseneaza.

Asa intr-o zi, cand a iesit in padure, il vede pe Edward vanand, dar i se pare ca are o vedenie si il deseneaza.

La scoala el vede desenul si intra in panica din cauza ca ea ii stie secretul. De atunci incepe sa o drogheze si sa o faca sa para nebuna, dar se indragosteste de Bella. Si ea se indragosteste de asemenea de el si devin un cuplu, dar ea dispare iar.

Primele 17 cap le gasiti AICI


Audry scrie ficul :Lumi ascunse

Rezumat : Este vorba despre Angel, o fata care pana in ultimul an de liceu s-a considerat normala.A aflat insa ca nu e asa. Ea avea menirea de a conduce Lumea Intunecata. Actualul conducator este totusi de alta parere. Va incerca in nenumarate moduri sa o elimine pe Angel din calea lui.Ce credeti? Va reusi?"

Primele 12 cap le gasiti AICI



Alexa(Alexandra) scrie ficul :Another twilight Story

Rezumat: Another Twilight Story este o poveste despre 3 clanuri diferite de vampiri care se intalnesc la liceul orasului Forks.Ce vor face cand se vor intalni?Vor darma din temelii tot orasu’,sau se vor intelege de minune?Acest lucru il puteti afla doar citind acest fan-fic.

Primele 15 cap le gasiti AICI


Diana9 scrie ficul:India for ever

Rezumat: India tara unde traditiile si obiceiurile sunt respectate cu sfintenie. Aici in acea tara inchistata se afla renumita scoala de dans Dance India Dance by Cullen. Aparitia unei fete Diana le da viata peste cap, dar cand ea este impuscata in aeroport. Ea este intr-adevar moarta? Vor afla familia Cullen adevarul? Vor mai putea redeschide celebra scoala? Aceste raspunsuri le veti afla numai daca cititi acest fic.

Primele 7 cap le gasiti AICI


Diana9 scrie ficul :Legenda urmasei

Rezumat : Cand Intunericul este pe cale sa cuprinda lumea, forte legendare isi vor uni fortele pentru a o salva:vampiri, varcolaci, mutanti, vrajitori, dar nu in ultimul rand Urmasa fata care poate controla celelalte puteri. Oare vor reusi sa castige lupta? Oare familia Cullen isi va mai uni fortele cu varcolaci inca o data? Toate aceste lucruri le veti afla numai daca cititi ficul Legenda Urmasei.

Primele 15 cap le gasiti AICI


Diana 9 scrie ficul :Vis sau realitate

Rezumat : Cand celebrele personaje ale cartilor Saga Amurg prind viata in mod misterios, in urma unei dorinte puse de o adolescenta care in trecut suferise o trauma. De ce aceste personaje fictive patrund in lumea reala. Si mai ales ce legatura are aceasta fata cu ei? Sa fie vorba despre o noua putere daca este transformata in vampir?

Primele 12 cap le gasiti AICI


Diana 9 scrie ficul :Always

Rezumat : Cand adolescenta Diana se muta in Forks pentru a-l uita pe iubitul ei vampir care tocmai o parasise. Totul ia o intorsatura ciudata. Aici ea ii intalneste pe cei mai buni prieteni ai lui familia Cullen. Va putea dragostea triumfa peste toate obstacolele ivite?

Primele 7 cap le gasiti AICI


Paper doll impreuna cu Deea scriu ficul:O viata in doi

Rezumat: Bella cu Edward sunt doi adolescenti ce se urasc.Ei vor fi obligati,de catre parintii lor,sa locuiasca impreuna pe perioada liceului.In vacanta dinaintea inceperi liceului,sunt trimisi in acelasi loc,pentru a incepe sa se inteleaga mai bine.Bella are o dezamagire in dragoste si se transforma dintr-o fetita naiva si rasfatata,intr-o fata sexy si cu caracter de piatra,vrand sa se razbune pe toti baietii.Toti vor fi suprinsi de schimbarea ei.Multe scantei se vor aprinde in lumea nebuna a liceului.Oare va reusi cineva sa-i dezghete inima Bellei?Si cel mai important lucru,Bella cu Ed. se urasc dar in acelasi timp sunt cei mai buni prieteni fara sa stie.Cum e posibil asa ceva?Veti afla numai citind ficul..

Primele21 de cap le gasiti AICI


Ilinca scrie ficul :Say it aloud

Rezumat:Asta ar fi un scenariu bun de un film…sau chiar de un serial…un mare succes la Hollywood :” The boy….next door" !tipul cu o reputaie misterioasa,de cuceritor,data datorita sarmului ce il poseda.Desi indragostita de acest bad boy,acest bad boy pe nume Edward,un inger,un zeu,Bella nici nu se oboseste sa intre in discutie cu el.Asa ca sufera in tacere..dar daca,nu doar Edward e admirat pe ascuns?!Daca nu doar Bella isi ascunde sentimentele?! Si cineva o place chiar daca nu e tocmai genul de fata pe care o gasesti in reviste?!Asta o sa aflati daca cititi :) eu va astept pe blog:):*

Primele 14 cap le gasiti AICI


Ilinca traduce ficul :Cullen’s style

Rezumat : toti sunt vampiri..unii foarte haiosi,si foarte ingeniosi.Bella,si ea vampir acum,a prins gustul farselor si a provocarilor,asa ca acum da o provocare foarte indrazneata.In acest fic,vom da peste o Bella diferita,mai tupeista....in sensul bun!

Primele 3 cap le gasiti AICI


Ilinca scrie ficul :This is different

Rezumat: povestea in care fetele sufera si baieti sunt incapabili de lacrimi,aici nu exista.Caracterul Bellei este complet schimbat,acum fiind indrazneata,si fiind in capul listei la cei ce fac nebunii.E cam pe acelasi loc cu Edward,el fiind "camaradul" de nebunii.Cei doi isi petrec mult timp singuri,dar problema sentimentelor nu a fost niciodata incercata.Edward acum se trezeste ca simte niste "fluturasi" in stomac cand se gandeste la Bella,iar Bella nici nu se gandeste la asa ceva. "E doar un simplu prieten" zice ea.Dar oare cum vor decurge lucrurile?Vor ramane prieteni?!Sau vor fi mai mult de atat?

Primele 3 cap le gasiti AICI


Ilinca scrie ficul :Never forget you’re first love

Rezumat: Edward o paraseste pe Bella,chiar cand aceasta era in pragul transfomarii.Desii au trecut peste 100 de ani de la acel " incident" sufletele lor inca plang,tanjesc dupa celalalt.Dar un personaj apare in viata Bellei,cineva ce poate ii va vindeca ranile,si o va invata sa iubeasca din nou.Dar daca cineva,va incerca sa impiedice acest lucru?! Insasi Rennesme,fica Bellei si a lui Edward.

Primele 2 cap le gasiti AICI


Noir scrie ficul:Silen Smile primele 8 cap,le gasiti AICI

Postarea a fost facuta.....si ma astept sa vad continuari!!

Va pupa,

Diana:*




30 de comentarii:

Anonim spunea...

Hello everyone, it's my first go to see at this web site, and article is actually fruitful in favor of me, keep up posting these types of posts.
Feel free to visit my weblog ; piano lessons

Anonim spunea...

This is a topic that is near to my heart... Many thanks! Where are
your contact details though?
Stop by my blog post : where to download movies

Anonim spunea...

hi!,I really like your writing so a lot! percentage we
keep in touch extra about your article on AOL?
I need a specialist on this space to solve my problem.
Maybe that is you! Looking forward to see you.
Also see my website - cheap cigarettes

Anonim spunea...

Unquestionably consider that that you stated.
Your favourite reason seemed to be at the net the easiest
thing to be mindful of. I say to you, I definitely get irked while people think about concerns that they
just don't understand about. You managed to hit the nail upon the top as smartly as defined out the whole thing with no need side-effects , people could take a signal. Will probably be again to get more. Thank you
Take a look at my blog post ... http://bostaditurkiet.net/fastigheter-alanya

Anonim spunea...

Simply want to say your article is as amazing. The clearness in your post is just cool and i could assume you are an expert on this subject.
Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming
post. Thanks a million and please continue the gratifying work.
My blog post - ferienhäuser türkei

Anonim spunea...

Greetings from Colorado! I'm bored at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I really like the info you present here and can't
wait to take a look when I get home. I'm shocked at how quick your blog loaded on my phone .. I'm not
even using WIFI, just 3G .. Anyways, fantastic site!
My weblog ... propertyinturkeyforsale.net

Anonim spunea...

Howdy! This post couldn't be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this page to him. Fairly certain he will have a good read. Many thanks for sharing!
Have a look at my page ... Asunto Alanyasta

Anonim spunea...

You've made some decent points there. I looked on the web for more info about the issue and found most people will go along with your views on this website.
Feel free to surf my website - Lägenheter i Konyaalti Antalya

Anonim spunea...

I am extremely impressed with your writing skills
and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you
customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it's rare to see a great blog like this one these days.
Here is my web-site : Eiendom i Antalya

Anonim spunea...

You should be a part of a contest for one of the highest quality
sites on the net. I will highly recommend this blog!
Have a look at my blog post - Leiligheter til salgs i Bodrum

Anonim spunea...

Hey very interesting blog!
Look at my blog post :: Eiendom til salgs i Alanya

Anonim spunea...

Hey! I could have sworn I've been to this site before but after checking through some of the post I realized it's
new to me. Anyhow, I'm definitely glad I found it and I'll be
book-marking and checking back frequently!
My blog :: diablo 3 guide

Anonim spunea...

Hello, after reading this amazing post i am also delighted
to share my familiarity here with mates.
Also visit my weblog laser tattoo removal cost

Anonim spunea...

hello there and thank you for your information – I've definitely picked up anything new from right here. I did however expertise some technical points using this web site, since I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective interesting content. Ensure that you update this again soon.
Here is my web site :: How To Lose Man Boobs

Anonim spunea...

These are truly great ideas in concerning blogging. You have touched some nice
factors here. Any way keep up wrinting.
Check out my blog : how do i get rid of acne scars

Anonim spunea...

Thanks for the auspicious writeup. It in fact used to be a entertainment account it.

Look complex to more added agreeable from you! However, how can we keep in touch?
Here is my website gyrfalcon.seobybookmarks.com

Anonim spunea...

I do not know if it's just me or if perhaps everybody else experiencing problems with your site. It looks like some of the written text in your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them too? This could be a issue with my web browser because I've had this happen previously.
Many thanks
Feel free to surf my weblog - home income opportunities

Anonim spunea...

Very soon this web page will be famous among all blogging visitors,
due to it's pleasant articles or reviews
Feel free to visit my website ... tattoo removal

Anonim spunea...

Heya! I'm at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the great work!
Also see my website :: zit overnight

Anonim spunea...


Good article! We are linking to this great content on our site. Keep up the great writing.

Anonim spunea...

This design is incredible! You obviously know how to keep a reader entertained.
Between your wit and your videos, I was almost moved to start my
own blog (well, almost...HaHa!) Excellent job. I really loved what you had to say,
and more than that, how you presented it.
Too cool!
Feel free to visit my homepage : umuaramense.net

Anonim spunea...

1y7x3crzx

Also visit my site; get payday loan today

Anonim spunea...

Hello there! I know this is kinda off topic nevertheless I'd figured I'd ask.
Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog article
or vice-versa? My website covers a lot of the same subjects as yours and I feel we
could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free
to send me an e-mail. I look forward to hearing from
you! Great blog by the way!

My blog post; Juegos

Anonim spunea...

I am curious to find out what blog system you happen to be using?
I'm experiencing some minor security problems with my latest website and I would like to find something more safeguarded. Do you have any suggestions?

Here is my web site; jocuri online amuzante

Anonim spunea...

It's a pity you don't have a donate button! I'd without a doubt donate to this brilliant blog! I suppose for now i'll settle for book-marking and
adding your RSS feed to my Google account. I look forward to
new updates and will talk about this website
with my Facebook group. Talk soon!

Have a look at my web-site - Juegos

Anonim spunea...

Thе post has ѵеrified helpful tо me.
It’ѕ very hеlpful and you aгe clearly quitе educated in
this rеgion. You pοѕsess exposed my own sight to be able to
numerοus vieωs on this kind of matter with intгiquing, notablе anԁ rеlіable сontent material.
My web blog :: viagra online

Anonim spunea...

Yοur сurrent write-up has pгovеn
nеcesѕaгу to uѕ.
It’s quite useful and you aге natuгally reallу experienced in
thіs fielԁ. You have got еxpоsed my personal
eyes in order to various thoughts about this speсific subject wіth interesting and
relіable cοntеnt matегiаl.
Also visit my site :: viagra

Anonim spunea...

8k2xdm2gn

my website :: electric toothbrush

Anonim spunea...


http://bit.ly/11E6sdj Everything covered in the QuickCare Complete Plan is also covered here, the main difference is the increased amount of coverage. Employing some of the strategies and techniques can make your search easy when you are looking for the best dog insurance for your dog.

Anonim spunea...

electronic cigarettes, electronic cigarettes, ecigs, electronic cigarette, e cigarette, electronic cigarette reviews