23 iun. 2010

Taylor,Kristen si Robert-interviu pentru EW

Twilight-eclipse
EW le-a luat azi interviu lui Taylor Lautner,Kristen Stewart si Robert Pattinson pentru a discuta despre universul Twilight.
EW: Sunteti pe cale sa incepeti filmarile la Zori de zi.Ati inceput filmarile la aceasta franciza dinainte ca Zori de zi sa fie scrisa.Cand ati citit cartea v-ati gandit "Cum va fi filmul?"
Kristen: Da in definitiv.Cum va arata Renesmee?Va fi un copil zapacit care va alerga peste tot?
Robert: [rade] "Copil zapacit"
Kristen: Da dar cred ca va fi minunat.Unul dintre obiectivele principale este de a o duce pe Bella la un punct,sa fie destul de matura incat sa ia o decizie solida.Ea va deveni sotie in partea a patra.Va deveni o mana.Un vampir si un adult.Sunt incantata sa joc rolul asta.
Unii oameni citesc Zori de zi cu mult interes deoarece Bella alege sa pastreze copilul desi ii pune in pericol viata.Te-a deranjat asta cand ai citit cartea?
Kristen: Nu deoarece este lipsit de sens.Sa nu renunte la copil este ceea ce isi doreste.Nu vrea sa renunte la singurul lucru care ii aminteste ca nu va mai fi om.Imediat dupa ce ea si Edward s-au culcat impreuna pentru prima oara ea a spus "Oh drace s-ar putea sa-mi doresc sa mai fiu om putin".Copilul este doar o alta versiune a acestui lucru.
Zori de zi este ultimul film.Cum te simti gandindu-te ca va fi finalul seriei Twilight?
Kristen: In termeni de filmare aproape am terminat.Vom fi gata in Martie.
Taylor: Va fi asa de ciudat.Ultima zi de filmare la ultimul film.
Kristen: Va fi foarte trist de asemenea.A fost una dintre cele mai bune experiente.Nu am avut niciodata un rol asa de lung.
Taylor: Va fi foarte ciudat.
Kristen: Se va simti la fel ca un capitol inchis.
Taylor: Un capitol mare.
Kristen:Voi fi ceva de genul " Dar stai,nu exista aceasta scena..."

Traducere: TSN
Sursa: EW

Niciun comentariu: