13 iul. 2010

Ashley+Joe=Love??

La numai patru zile de cand tanara actrita Ashley Greene a declansat zvonurile despre o posibila idila cu actorul Brock Kelly (24 ani), Celebrity Mania ne anunta ca interpreta rolului Alice Cullen din franciza cu vampiri a fost vazuta la Londra in compania vocalistului formatiei pop-rock The Jonas Brothers – Joe Jonas (20 ani). Ashley.Joe

Pe data de 01.07.2010, Ashley Greene s-a aflat in capitala Marii Britanii pentru a participa la premiera filmuluiThe Twilight Saga: Eclipse“, in vreme ce Joe Jonas a vizitat Londra pentru a-l incuraja pe fratele sau Nick, care interpreteaza rolul lui Marius in piesa de teatru “Les Miserables”, jucata pe scena din West End.

Editorii de la News of the World au publicat informatia ca cei doi artisti au servit o cina romantica la restaurantul de lux The Ivy, citand un martor ocular care a declarat urmatoarele: “Ashley si Joe au petrecut o seara foarte romantica la restaurantul The Ivy. Cei doi au sosit separat si au plecat impreuna pe usa din spate a localului, acolo unde ii asteptau doua camionete cu geamuri fumurii pentru a-i scoate repede din raza vizuala a fotografilor. Pareau sa formeze un cuplu frumos. Au consumat cateva pahare de bautura si s-au bucurat sa nu fie haituiti de paparazzi asa cum ar fi fost in Los Angeles”.

Actrita in varsta de 23 de ani a fost implicata in trecut intr-o relatie cu actorul Adrian Grenier (34 ani), iar Joe Jonas a avut legaturi amoroase precedente cu actrita Camilla Belle, cantareata laureata a unui premiu Grammy Taylor Swift si actrita si cantareata Demi Lovato, cu care a fost coleg pe platourile de filmare de la “Camp Rock“.

Sursa: Cinemarx

Niciun comentariu: