16 iul. 2010

Ce nu vom vedea in 'Braking Dawn"

Melissa Rosenberg a declarat in luna iulie ca nasterea lui Renesmee ar trebui doar sugerata in "Breaking Dawn", lasandu-se la o parte fidelitatea fata de romanul sursa si ignorandu-se apetitul cinefilului modern pentru scenele explicite. Se pare insa ca scenarista se referea la cu totul atceva.  Intr-un interviu acordat celor de la PopSugar, Rosenberg a spus ca toate scenele cheie din roman, cu mici modificari si omisiuni, ar trebui integrate si in cele doua filme care vor incheia seria:
“Nasterea – si toate celelalte scene – ar trebui sa apara in film. Cred ca ma refeream la faptul ca n-ar fi necesar sa-l vedem pe Edward infigandu-si coltii in placenta? Nu cred ca trebuie sa vedem si asta. Cred ca scena va fi sugerata, insa nu vom vedea colti si placenta.”  
Scenarista a adaugat ca fanii universului Twilight vor fi incantati de transformarea Bellei:  
“Mi-au placut scenele in care Bella devine vampir si se obisnuieste cu noile-i puteri. In special cand ti-o imaginezi pe Kristen, care a transformat-o pe Bella intr-un personaj ciudat si introvertit. Bella se schimba complet din momentul in care devine vampir.”
sursa

Niciun comentariu: