6 sept. 2010

Welcome To The Rileys va aparea si in Romania!


Giovanni Agnelli, a dezvaluit ca cel mai recent film al actritei Kristen Stewart, Welcome To The Rileys, va fi lansat si in Romania (data exacta nu a fost stabilita inca).

Welcome to the Rileys spune povestea lui Doug Riley (James Gandolfini) şi a soţiei lui, Lois (Melissa Leo), care au viaţa dată peste cap de la moartea fiicei lor, ucisă in urmă cu opt ani.

Doug a ajuns să aibă o relaţie extraconjugală cu o chelneriţă, Vivian, iar Louis trăieşte cu sentimentul unei puternice vinovăţii pentru pierderea fiicei Emily. Evită să iasă din casă, iar cand o face este doar pentru a merge la pastorul local, ca să se spovedească.

Atunci cand şi Vivian moare, Doug este pierdut. O călătorie de afaceri către Baton Rouge ii prilejuieşte un popas intr-un club de striptease. O adolescentă de 16 ani ii face un număr de streaptease privat. Merge la ea acasă, şi ii face o propunere: ii va da 100 de dolari pe zi dacă va fi lăsat să stea la ea o vreme, ca să-şi limpezească gandurile. Fără sex. Chiar dacă Mallory (Kristen Stewart) nu este obişnuită să primească bani fără să ofere nimic in schimb, acceptă propunerea, iar Doug işi sună nevasta să spună că nu se mai intoarce acasă. Doug incearcă să schimbe viaţa lui Mallory, care este - in fond - o minoră care practică prostituţia. 

Niciun comentariu: